TUNCELİ / ÇEMİŞGEZEK - Yatılı Bölge Ortaokulu

Haz

Tunceli ili genelinde yapılan "Okulum Temiz Tunceli Temiz" etkinliği 5 Haziran 2023 Pazartesi günü okulumuzda da yapıldı.Okul idaresi tarafından çevrenin önemi,temiz tutulması,atıkların ayrıştırılması vb. konularda öğrenciler bilgilendirildi.Öğrencilerin etkinlik kapsamında kullanacakları eldivenler,maskeler ve kağıt,metal,cam plastik ve yiyecek atıklarının konulması için çöp torbaları hazır bulunduruldu.Etkinlik öğretmen ve idarecimizin gözetiminde gerçekleştirildi.

Ağu

Okulumuzda yapılan seminerin ilk gününde Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK'un ve Öğetmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Adnan BOYACI'nın EBA üzerinden yapmış oldukları yayınlar izlendi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Tunceli Valisi Sayın Tuncay SONEL'i ziyaret ettiler.